For enden af den snoede hovedvej i feriebyen Femmøller, hvor vejene til Mols, Ebeltoft og Djursland mødes, ligger Molskroen i et gammelt bindingsværk med udsigt over Ebeltoft Vig.

Her er der fokus på at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige med udgangspunkt i naturen, siger sales og operations manager på Molskroen, Sarah Evar.

”Værtskabet er på det højeste plan, lige fra du kommer ind af døren og til du går igen. Vi inviterer ind i et univers med mange oplevelser. Vi har gourmet-restauranten, vi har vores brasserie og værelser, hvor der er plads til at trække sig tilbage og bare nyde roen og de vanvittige smukke omgivelser.”

Hos Molskroen er der ingen tvivl om at naturen er omdrejningspunktet, når man booker et ophold, siger Sarah Evar.

”Vi bruger naturen rigtig meget her. Vi opfordrer gæsterne til at gå en tur langs stranden eller hoppe i vandet fra badebroen, komme ud i den smukke have eller gå en tur i bjergene. Oveni i det får man mulighed for gastronomisk forkælelse fra man tjekker ind til man tjekker ud igen. Det er det, der gør vores sted så specielt.”

Bæredygtig gastronomi

På hotellet går gastronomi og bæredygtighed hånd i hånd. Det har betydet, at Molskroen fik tildelt Michelin guidens Grønne Kløver i 2023 for en bæredygtig profil. I 2020 blev Molskroen så vinder af ’Best Nordic Seafood Restaurant’ af 360eatguide, som præmierer restauranter for bæredygtig gastronomi i hele Norden. At priserne er blevet tildelt Molskroen er langt fra tilfældigt.

”Vi går meget op i bæredygtighed og ser blandt andet på, hvad vi kan få lokalt og hvad der gror her i Danmark. Desuden kigger vi meget ud i naturen, når vi skal vælge menuen. Vi kigger på farverne og det der vokser derude, som så fungerer som en god indikator for de råvarer man kan få i den aktuelle sæson, ”siger Sarah Evar.

Molskroen er nyt medlem hos HORESTA, og har valgt at melde sig ind blandet andet, fordi Sarah Evar tidligere har haft gode erfaringer med samarbejdet.

”Jeg har tidligere arbejdet med HORESTA og været rigtig glad for det, fordi, det er så vigtigt at få den positive sparring, som man får i forhold til ansatte, og hvordan vi sundest kan drive en god forretning for alle parter - og der synes jeg, at HORESTA er en rigtig god sparringspartner.”

Værelse med ro og idyl

Værelse med ro og idyl

Farseret morkel, selleri en crouton og svampe/soya sauce

Farseret morkel, selleri en crouton og svampe/soya sauce

Ny i HORESTA: Kendetegnet er den særlige stemning

Restaurant Pluto åbnede i indre København tilbage i 2012, og siden da har restauranten fået vokseværk, og det er nu blevet til seks restauranter samlet under Pluto Group, hvor den røde tråd er stemningen. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind