Hovedsponsor

 

Gottlieb & Co.

Gottlieb & Co

Gottlieb & Co er et kreativt reklamebureau baseret i København.

Vi er specialister i marketing og kreative kampagner til brands inden for hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomien.
Vi kombinerer indsigt i branchen, strategisk kreativitet og digital know-how i de løsninger, vi leverer.
Siden vi startede i 1980, har vi været drevet af begejstring, nysgerrighed og engagement i forhold til at udforske og forstå den evigt foranderlige relation mellem værter og deres gæster. Det er en givende og fascinerende verden at arbejde i, og mulighederne har aldrig været bedre for dem, der tør.

  • Vi faciliterer meningsfulde og varige relationer.
  • Vi opfatter folk som gæster, ikke som kunder.
  • Vi forudser det uventede.
  • Vi tilføjer personlighed på alle steder, hvor værten ikke kan møde sine gæster personligt

Gottlieb & Co samarbejder med hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, rejsemål,  turistattraktioner – og alt derimellem.


Gottlieb & Co: ”If you love guests, you’ll love us!”

 

Superior-sponsorer


 

DigitalGuest
– den optimale gæsteoplevelse!

DigitalGuest gør opholdet let og tilgængeligt for gæsten, sparer tid og ressourcer for hotellet og styrker hotellets grønne profil pga. mindre papir-forbrug af værelsesmapper, turistbrochurer, etc.

Med DigitalGuests webplatform kan du/hotellet skifte den gamle værelsesmappe ud med en lækker digital gæstebog. Gæstebogens design og indhold tilpasses fuldstændig til dit/hotellets brand og giver mulighed for at gen- og mersalg. DigitalGuest giver altså gæsten nem adgang til al info om hotellet – alt er ét klik væk.

Comwell Conference Center Copenhagen skaber rammerne for HORESTA Årsdag 2018

Comwell og Bella Center Copenhagen samarbejder om Danmarks største konferencecenter.

Comwell Conference Center Copenhagen er et topmoderne og gennemrenoveret konferencecenter, hvor vi har kombineret det bedste fra Comwell – nærvær, præcision og harmoni – med Bella Centers optimale beliggenhed og infrastruktur. Dermed har vi skabt Danmarks største og mest unikke konferencecenter.

HORESTA glæder sig til at kunne byde indenfor hos Comwell Conference Center Copenhagen, som har gjort deres yderste for at skabe perfekte rammer for branchen.

Nets

Nets Merchant Services – den del af Nets som leverer betalingsløsninger i Norden og Baltikum

Merchant Services er en forretningsenhed inden for Nets, der står for betalingsløsninger og -tjenester i alle kanaler, og har det bredeste udvalg af internationale betalingskort.

Vi leverer betalingsløsninger for kortbetalinger i butikker og webshops og vi leverer mobile betalingsløsninger. Vi giver dig mulighed for at modtage kortbetalinger med Visa, MasterCard, JCB, Union Pay og Dankort. Vi har mere end 300.000 kunder i Norden – alt fra små og mellemstore virksomheder til store internationale kæder.

GO Mobile – firmaet bag App'en til HORESTA Årsdag 2018

Tilbyder din konferencevirksomhed en konference-app til jeres kunder? Hvis ikke, tænker du måske “Næ, det gør vi ikke og hvad skal vi egentlig med sådan een?! Vi har vores website, vores printer og det er i det hele taget ikke vores opgave. Det er jo kundens opgave…”

Ligesom AV udstyr, catering og kaffe, er digitale værktøjer et konkurrenceparameter for din virksomhed i kampen om at tiltrække nye og fastholde de eksisterende kunder. Dine kunder har jo en masse deltagere, som glæder sig til at opleve både indhold og faciliteter. Så hvorfor ikke også tilbyde en digital løsning? Mød os på HORESTA Årsdag – download app’en og se/prøv vores app-løsning!

 

Platinsponsorer


 

 

Guldsponsorer


 

Gå til www.enoma.dk

Bolia.com

Lexoforms

 

Branchefest


 

McDonalds