Hovedsponsor

 

Gottlieb & Co

Gottlieb & Co er et kreativt reklamebureau baseret i København.

Vi er specialister i marketing og kreative kampagner til brands inden for hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomien.
Vi kombinerer indsigt i branchen, strategisk kreativitet og digital know-how i de løsninger, vi leverer.
Siden vi startede i 1980, har vi været drevet af begejstring, nysgerrighed og engagement i forhold til at udforske og forstå den evigt foranderlige relation mellem værter og deres gæster. Det er en givende og fascinerende verden at arbejde i, og mulighederne har aldrig været bedre for dem, der tør.

  • Vi faciliterer meningsfulde og varige relationer.
  • Vi opfatter folk som gæster, ikke som kunder.
  • Vi forudser det uventede.
  • Vi tilføjer personlighed på alle steder, hvor værten ikke kan møde sine gæster personligt

Gottlieb & Co samarbejder med hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, rejsemål,  turistattraktioner – og alt derimellem.


Gottlieb & Co: ”If you love guests, you’ll love us!”

 

Superior-sponsorer


 

Tivoli Hotel & Congress Center Copenhagen skaber rammerne for HORESTA Årsdag 2019

Tivoli Hotel & Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Den imponerende Tivoli Congress Hall, kan rumme op til 2.400 personer og det er netop i denne fantastiske sal at dørene åbnes til HORESTA Årsdag 2019.

HORESTA glæder sig til at kunne byde indenfor hos Tivoli Hotel & Congress Center, som gør deres yderste for at skabe perfekte rammer for branchen.

RAW IT - en af de førende IT-virksomheder i norden og specialister i hoteller og konferencecentre

RAW IT er en de førende leverandører til hoteller og konferencecentre i Norden når det drejer sig om professionelle og topmoderne IT-løsninger. Med vores brede viden og produktportefølje, er vi i stand til at opfylde vores kunders ønsker når det kommer til f.eks. forbedring af WiFi, overtage og drive et eksisterende IT-miljø, opsætning af digitale Infoskærme eller tilbyde streaming via vores egen OtrumCast TV løsning ved hjælp af Chromecast teknologien.

Vi tilbyder udelukkende de bedste produkter og løsninger i samarbejde med bl.a. Otrum, Cisco Meraki, Aruba Networks, Samsung, Philips, Vogels, Airtame og mange flere.
RAW IT er 100% dansk-ejet, og har eksisteret siden 2012 med stor success, som har resulteret i ikke kun en stor tilgang af kunder, men også stor anerkendelse fra Børsen ved at vi har modtaget Gazelle prisen i 2016, 2017, 2018 og 2019.

GOCHARGE – Stay connected

GOCHARGE har en vision om at alle folk, klienter, kunder, gæster i hvilket som helst miljø, på hvilket som helst sted - 24/7/365
ikke lader sig begrænse af deres mobil eller tablet har brug for strøm.

GOCHARGE søger for at alle frit og uhindret kan bruge deres mobiler og tablets, hvor og hvornår de vil - til at netværke, underholde, forbinde, deltage, oplyse og ikke mindst dele alle de øjeblikke som virkelig betyder noget for dem.

Anticimex - Minimerer din risiko for skadedyrsproblemer

Anticimex hjælper dig med at forebygge og bekæmpe skadedyrsproblemer (væggelus, rotter, kakerlakker, måger, duer, hvepse myrer m.m.). Så du, dine gæster og dine ansatte kan være trygge. Og sove godt om natten.

Stadig flere af vores løsninger bruger avanceret teknologi og data i stedet for gift. Til glæde for dig, dine gæster, dine ansatte og miljøet. Til gene for skadedyrene.

Vi har skadedyrsteknikere i hele Danmark. Også en i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til din fødevaresikkerhed, kan Anticimex også hjælpe dig.

ORACLE – Improve Environmental Performance While Creating Business Value

Oracle’s Food & Beverage and Hospitality business units (formerly MICROS) work with the world’s leading hospitality brands, providing software and hardware solutions for POS, PMS, mobility, loyalty, reporting, inventory, labour, reservations, and loss prevention.

The Simphony Cloud POS platform allows operators to deliver exceptional guest experiences while cutting the cost and complexity of IT through true cloud enablement.

Oracle Hospitality’s PMS solutions assist businesses of all shapes and sizes—from a single property to a global chain—with comprehensive hotel property management solutions that cater to every phase of the guest’s travel journey.

Nets

Nets Merchant Services – den del af Nets som leverer betalingsløsninger i Norden og Baltikum

Merchant Services er en forretningsenhed inden for Nets, der står for betalingsløsninger og -tjenester i alle kanaler, og har det bredeste udvalg af internationale betalingskort.

Vi leverer betalingsløsninger for kortbetalinger i butikker og webshops og vi leverer mobile betalingsløsninger. Vi giver dig mulighed for at modtage kortbetalinger med Visa, MasterCard, JCB, Union Pay og Dankort. Vi har mere end 300.000 kunder i Norden – alt fra små og mellemstore virksomheder til store internationale kæder.

Betyder best-in-class Wi-Fi noget for dine gæsters oplevelse?

”5 stjerner” er vores mål for jeres gæsters rating af jeres hotel. Vi leverer og drifter best-in-class Wi-Fi as a service, netværk, og hoteltelefoni til hospitality-sektoren.
ipvision tilbyder digital infrastruktur med netværk, Wi-Fi, hoteltelefoni, Instant Connect og Hospitality Applications Suite. En løsning, der åbner for nye kommunikations- og workflows, som sætter nye standarder for produktive processer indenfor restaurations- og hoteldrift. Det baner vej for mere effektivt samarbejde, hurtigere opgaveløsning, præventiv vedligeholdelse, nye gæsteservices og bæredygtig ressourceanvendelse.

 

Platinsponsorer


 

 

Guldsponsorer