Hovedsponsor

 

Gottlieb & Co er et kreativt reklamebureau baseret i København.

Vi er specialister i marketing og kreative kampagner til brands inden for hospitality-sektoren og oplevelsesøkonomien.
Vi kombinerer indsigt i branchen, strategisk kreativitet og digital know-how i de løsninger, vi leverer.
Siden vi startede i 1980, har vi været drevet af begejstring, nysgerrighed og engagement i forhold til at udforske og forstå den evigt foranderlige relation mellem værter og deres gæster. Det er en givende og fascinerende verden at arbejde i, og mulighederne har aldrig været bedre for dem, der tør.

  • Vi faciliterer meningsfulde og varige relationer.
  • Vi opfatter folk som gæster, ikke som kunder.
  • Vi forudser det uventede.
  • Vi tilføjer personlighed på alle steder, hvor værten ikke kan møde sine gæster personligt

Gottlieb & Co samarbejder med hoteller, restauranter, konferencecentre, kursus- og eventsteder, rejsemål,  turistattraktioner – og alt derimellem.


Gottlieb & Co: ”If you love guests, you’ll love us!”

 

Superior-sponsorer


 

Value added service, everyday.

Vores mission
Vores vigtigste opgave er hele tiden at udvikle, og tilbyde netop de løsninger som markedet efterspørger. Vores løsninger tilføjer mere værdi for hotellet og gæsten – hver dag.
Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne partner, uanset om det er som leverandør, konsulent eller servicepartner for innovative og omkostningseffektive løsninger inden for hotel- og sundhedssektoren.

Jeres fordele
Vores strategi er at tilbyde og levere løsninger og produkter, der er omkostningseffektive eller kan genererer flere indtægter gennem vores nye og innovative løsninger.
Vi er i stand til at yde rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradere en eksisterende løsning, erstatte gammelt udstyr med nyt samt opdatere systemer og løsninger, der lever op til gæsternes forventninger og sikrer et behageligt ophold.

JA TAK til Efteruddannelse

JA TAK til Efteruddannelse er et treårigt projekt, der arbejder målrettet for at få medarbejdere i Hotel- og restaurationsbranchen til at tage efter- og videreuddannelse og dermed sikre et højere kompetenceniveau til fordel for både virksomhederne og medarbejderne. JA TAK er lavet i et samarbejde mellem Horesta og 3F PSHR, og er støttet med midler fra begge organisationer samt midler fra Undervisningsministeriet.
JA TAK har et tæt samarbejde med erhvervsskoler, erhvervsakademier og arbejdsgivere for sammen at finde frem til de bedst mulige efter- og videreuddannelsestilbud. JA TAK hjælper ledere og medarbejdere med at finde de ønskede kurser
Og orientere om mulighederne for at søge støtte fra Kompetencefonden.
JA TAK sætter fokus på de muligheder der er for løntilskud til 2 ugers selvvalgt uddannelse om året og 6 ugers aftalt uddannelse til medarbejder, der har mere end 2½ års ansættelse.

JA TAK hjælper hele vejen

Danmarks stærkeste fordelsklubber

Beløn dine kunder for at handle direkte hos dig, og få samtidig adgang til et attraktivt fordelsprogram for dine medarbejdere. Som partner i vores fordelsklubber for Børsen, Tryg Forsikring og Spar Nord Bank hjælper vi dig med at tiltrække og fastholde værdifulde kunder og medarbejdere.

https://www.loyaltykey.com/

Nets

Komplet betalings-løsning med Nets

Med Nets som betalingspartner har du de bedste kort på hånden – og du giver dine kunder mulighed for at betale med netop dét kort, de foretrækker. Du får en komplet betalingsløsning med både kortaftale og betalingsterminal.

Aftalen giver dig også gratis adgang til andre fordele:

  • Med MyPayments appen får du fuldt overblik over din forretning og samtidig adgang til vigtig viden om dine kunder, som du kan bruge til at optimere din forretning.
  • Du kan øge kundetilfredsheden ved at tilføje DCC til aftalen, så dine kunder kan betale i deres egen valuta. Du tjener tilmed op til 1 % i kommission per salg.
  • Med Surcharge kan du vælte gebyret over til de kunder, der betaler med firmakort eller kort udstedt uden for EU.
    Vi elsker at tale om betalinger, både at fortælle om vores syn på fremtiden, og når det handler om at finde en betalingsløsning, som matcher dine behov.

Anticimex - The modern pest control company

Siden 1934 er Anticimex gået fra at være et svensk familieselskab til verdens 4. største skadedyrsvirksomhed og verdens førende på giftfri skadedyrsbekæmpelse. Anticimex beskæftiger omkring 7.000 mennesker, der betjener 3 millioner kunder i 20 lande.
Gennem forebyggelse, ny teknologi og bæredygtige løsninger, imødekommer vi de nye krav til sunde miljøer, for både enkeltpersoner og virksomheder.

Anticimex hjælper dig med at forebygge og bekæmpe skadedyrsproblemer. Så kan både du og dine gæster sove trygt om natten.

Har du brug for hjælp til din fødevaresikkerhed, kan Anticimex også hjælpe dig.

Ren luft skaber trygge rammer for dine gæster/ansatte

Vi forhandler, monterer og rådgiver om systemer til luftrensning samt luftcirkulation. Med aktiv luftrensning, bliver både luft og overflader desinficeret. Vira, bakterier, svampe og dårlig lugt elimineres. Vi er repræsenteret på årsdagen, hvor Airius sikrer Øksnehallen. www.airius.dk/luftrensning

 

Platinsponsorer


 

Gold-sponsorer