Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere unge i praktik har givet værdi både for Gastromé og for de unge selv.
Bag indsatsen står adm. direktør, Nanna Panduro, der med psykologfaglig baggrund har fokus på at skabe trygge rammer og succesoplevelser for praktikanter – ofte med diagnoser som angst eller ADHD.
Et aktuelt eksempel er 15-årige Elliot, der kombinerer skolegang med praktik og fortæller, hvordan det har forbedret både humør og motivation.
General manager Søren Jakobsen ser en stor gevinst i at inkludere unge i et travlt restaurantkøkken med faste strukturer og klare opgaver.
Gastromé opfordrer nu andre i branchen til at tænke praktikanter ind som en strategisk del af driften for at hjælpe unge videre i livet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025