Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På mandag skal Sebastian Holberg Svendsgaard kæmpe om den prestigefyldte Bocuse d’Or-titel ved kokke-VM på Sirha Lyon-messen i Frankrig.

Efter at have vundet Bocuse d’Or Europe i Trondheim sidste år, er han nu klar til at konkurrere mod verdens bedste kokke.

I Go’ Morgen Danmark på TV 2 fortalte han torsdag morgen om de omfattende forberedelser og det teamwork, der er fundamentet for succesen. Åbenhed og dedikation er nøgleord i arbejdet, og alt er nøje planlagt frem mod finalen.

HORESTA vil være til stede i Lyon for at støtte Sebastian Holberg Svendsgaard og følge konkurrencen, der markerer et vigtigt øjeblik for dansk gastronomi.

Se hele indslaget på TV2 Play

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind