Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
KOKS, der havde to Michelin-stjerner, lukkede i november, og en genåbning på ny destination forventes tidligst i 2026.
Poul Andrias Ziska starter PAZ sammen med medejer Leivur Samuelsen i Hotel 62N, dog uden tilknytning til hotellet. Restauranten bliver mindre end KOKS, men bevarer de samme gastronomiske ambitioner.
Menuen vil ligne KOKS’, men med færre ressourcekrævende serveringer. Beliggenheden i byen giver en mere stabil drift end den tidligere placering i naturen, hvor logistiske udfordringer ofte skabte problemer.
Med Ræst og KOKS' fremtidige genåbning vil Færøerne have tre fine dining-restauranter.
Læs hele historien på Berlingske (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025