Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hver dag kasseres der 40.000 bananer i Danmark. Scandic vil med det nye samarbejde redde mindst 70.000 bananer årligt ved at servere kager fra Banana CPH, som producerer plantebaserede kager af kasserede bananer. Det skriver Fødevarefokus.
De nye kager tilbydes nu til gæster på Scandics 27 hoteller. F&B-direktør Karsten Felvang Nielsen fremhæver, at samarbejdet ikke blot reducerer madspild på hotellerne, men også i leverandørkæden.
Scandic har et mål om at reducere madspild med 25 % i 2025.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025