Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Joe & The Juices topchef, Thomas Nørøxe, fortæller, at kæden er åben for opkøb af både enkeltstående enheder og hele kæder, afhængigt af lokationernes potentiale.

Efter et succesfuldt 2024, hvor gælden er reduceret, forventes årets regnskab at vise et trecifret millionoverskud – det første siden 2015. En børsnotering er stadig på tegnebrættet, men ikke i 2025.

I Danmark lanceres nye koncepter, herunder en drive thru i Nyborg og et Joe House i København.

Med opbakning fra General Atlantic og milliardær Nassef Sawiris har kæden ikke akut behov for ny kapital, men vil fortsat vurdere investeringsmuligheder.

Læs hele historien på FødevareWatch (kræver login)

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind