Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bornholm Hotels formået at skabe en succesfuld forretning, der ikke kun gavner turisterne, men også øens beboere og det lokale samfund. Det skriver Turistmonitor.

Trine Richter, direktør for Bornholm Hotels, der består af tre vidt forskellige hoteller i Rønne: Fredensborg Badehotel, Griffen Spahotel og Hotel GSH, har med en klar vision og en skarp strategi for segmentering af hotellets tilbud været med til at sikre en blomstrende turismeindustri på øen.

al overskud geninvesteres i hotellerne for at sikre kontinuerlig udvikling og forbedring. Blandt andet er der blevet investeret i omfattende renoveringer, herunder installation af solcellepaneler og nye tage, for at forbedre gæsteoplevelsen og fremme bæredygtighed, samt etableringen af en ny swimmingpool på Fredensborg Badehotel, drevet af solenergi og energigenindvinding, samt en omfattende renovering af spaområdet på Griffen Spahotel.

Du kan læse hele historien på turistmonitor.dk

Stort dansk cykelløb faldet på plads

Partnerne bag det danske World Tour-cykelløb har mandag lanceret konceptet og ruten bag løbet. I turistbranchen glæder man sig over værdien, som det store cykelløb vil generere.

Ny strategi skal trække turister til sydfynsk by

Hvis det står til foreningen Svendborg Event, skal Svendborg fylde mere i dansk turisme i fremtiden. Foreningen står bag en strategi, som blandt skal etablere byen som Det Sydfynske Øhavs hovedstad.

Log ind