Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et ambitiøst byggeprojekt på cirka 6.000 kvadratmeter ved havnen vil snart se dagens lys, og det forventes at styrke byens position som central destination for både fritid og forretning. Det skriver Turistmonitor.

Ejendomsudvikler Robert C. Spies Nordics ApS har indgået aftale om at stå for rådgivning og salg i forbindelse med det nye hotelkompleks og tilhørende lejligheder. Projektet, som er udviklet i samarbejde med Werk arkitekter, er en del af en større strategisk udviklingsplan for området og forventes færdiggjort i 2027/2028.

Årligt kommer ca. 150.000 tyske turister til stedet – en tendens, der i Lemvig Kommune er stærkt stigende med cirka 30.000 besøgende om året. Frem til 2026 forventer Lemvig Kommune at toppe 1.000.000 overnatninger fra turister fra ind- og udland.

Du kan læse hele historien på turistmonitor.dk

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Stort dansk cykelløb faldet på plads

Partnerne bag det danske World Tour-cykelløb har mandag lanceret konceptet og ruten bag løbet. I turistbranchen glæder man sig over værdien, som det store cykelløb vil generere.

Log ind