Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er godt gang i Restaurant Alfa & Lounge i Vejen, hvor den 29-årige Kasper Due har fungeret som ny køkkenchef siden den 2. april. Det skriver Jv.dk.
Han er uddannet fra Hotel Koldingfjord, hvor den nye souschef Aron Durhuus også har arbejdet. For første gang har Alfa også fået en kokkeelev. Den 18-årige Amalie Lund-Jensen fra Fredericia tryller også i køkkenet.
”Der er mangel på og kamp om kokkene. Derfor er vi også stolte over at være med til at tage ansvar og fremtidssikre med en elev”, siger den daglige leder, Jørgen Hanson.
”Det er vigtigt, at alle, også eleven, får ansvar og byder ind. Det giver også en langt bedre stemning i køkkenet end kæft, trit og retning som i den gamle skole. Amalie står eksempelvis lige nu for brunch, smørrebrød og vegetarretter. Hun er comitted,” siger Kasper Due.
Læs hele historien på jv.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller slår rekord: København driver væksten
10-09-2024
-
Minister går i dialog om fremtidens rekruttering
10-09-2024
-
Hoteller frygter tabt omsætning på grund af støj og kaos
10-09-2024
-
Core Hospitality går ind i Esbjerg med Marriott Bonvoy
10-09-2024
-
Et royalt hotel i Aarhus er blevet genfødt
10-09-2024
-
Inflationen steg en smule i august
10-09-2024
-
Spillet om planloven og ti nye forsøgstilladelser sættes i gang
10-09-2024