Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Norske CIC Hospitality – CIC står for ”Caring Inspiring Creative” – er i gang med at opføre nyt hotel i Gødstrup, små ti kilometer fra Herning. CIC kom sidste efterår ind på det danske marked, da de overtog forpagtningen af Astoria-hotellet ved Hovedbanegården i København, skriver Standby.dk.

Det kommende hotel ved Gødstrup bliver et Best Western-franchisehotel, når det efter planen åbner allerede i slutningen af dette års sidste kvartal med 204 værelser. I en pressemeddelelse skriver CIC Hospitality, at der nu er sat gang i opførelsen af det nye hotel, der blandt andet forventes at tiltrække besøgende med relation til regionshospitalet, der åbnede i februar i år, men også kongres- og eventbesøgende til for eksempel Messecenter Herning bliver blandt hotellets primære målgrupper.

”Vi er glade for at være i gang med projektet i Gødstrup, vi glæder til at følge byggeprocessen frem til det nye hotel står klart. Vi får et hotel med store fællesarealer og faciliteter som sauna, træningscenter og to mindre mødelokaler. Herning er fjerdestørste by i Midtjylland, og byen forventer en befolkningstilvækst de kommende år på otte procent. Herning er også en vigtig konference-destination,” siger Mathias Tanski, koncernchef for CIC Hospitality.

Læs hele historien her.

Log ind