I ugerne op til HORESTA Årsdag 2018, vil årets key notes speakers sende en hilsen og kort præsentere deres bud på hvad et 'Ever Changing Tomorrow' kan byde på af udfordringer og muligheder.

VIDEO
Optakt til Årsdag: har du tilmeldt dig?

HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard har været forbi Comwell Congress Center Copenhagen for at se, hvordan det står til med forberedelserne til HORESTA Årsdag. I videoen får du meget mere ad vide om, hvad I kan se frem til på dagen OG om aftenen.

Vi ses til HORESTA Årsdag

TILMELD DIG HER

VIDEO
Nancy Rademaker, Partner, Nexxworks

Hvordan klæder man sig som hotel, restaurant eller turismevirksomhed på til forventningerne fra fremtidens forbrugere? Det giver den hollandske key note speaker Nancy Rademaker svaret på ved HORESTA Årsdag 2018.

Temaet for årsdagen er digitalisering, og Nancy Rademaker vil gøre deltagerne klogere på, hvordan ny teknologi påvirker gæsternes adfærd. Hun mener blandt andet, at en af nøglerne er at sætte gæsten i centrum for alt, hvad virksomheden foretager sig, og det vil hun give en række værktøjer til, hvordan man lykkes med.

VIDEO
Jochem-Jan Sleiffer, Hilton Worldwide

På HORESTA Årsdag kan du bl.a. møde den europæiske topchef fra Hilton Worldwide, Jochem-Jan Sleiffer. Med over 825.000 værelser fordelt på 5.400 hoteller i 106 lande er Hilton en af verdens største hotelkæder, og Jochem-Jan Sleiffer har som Senior Vice President ansvaret for det europæiske marked.

På HORESTA Årsdag fortæller han om Hiltons visioner for morgendagens digitale gæsteoplevelse – herunder udviklingen af fremtidens gennemdigitaliserede hotelværelse.

VIDEO
Peter Froberg, Innovation Lab

Gennem indsamling af trends og tendenser fra hele verden har Innovation Lab specialiseret sig i at rådgive virksomheder i, hvordan de kan tilpasse sig digitalisering. Peter Froberg vil på HORESTA Årsdag tage afsæt i en række eksempler, der både ændre betingelserne for at drive virksomhed i vores erhverv, og måden hvorpå kunderne forbruger branchens produkter og ydelser.

VIDEO
MATHIAS HOLZMANN, INFORMAL

Kokke vil bare gerne lave lækker mad, og programmører ved ikke noget om restauranterhvervet. Denne iagttagelse var afsættet for virksomheden Informal, som har ambitionen om at gøre det meget lettere at drive en succesfuld restaurant ved brug af teknologi og digitalisering. Samtidig er målet at frigøre kræfter hos restauratørerne til at gøre det, som de er bedst til: Lave mad og udøve værtskab i særklasse.

Mathias Holzmann er én af tre grundlæggere af Informal. På HORESTA Årsdag vil han komme med bud på de mest oplagte steder, hvor digitalisering kan effektivisere og løse udfordringer i restauranterhvervet. Han vil desuden give eksempler på, hvordan internationale virksomheder allerede er i gang med at høste fordelene af at kombinere teknologi og restauranterhvervet.

VIDEO
Morten Resen, Moderator

På torsdag holder HORESTA Årsdag i Comwell Conference Center i København. Igen i år har vi inviteret den tidligere TV-vært Morten Resen til at styre talerne og stille alle de rigtige spørgsmål.

Han får blandt andet ansvaret for at moderere et CEO-panel, hvor Jochem-Jan Schleiffer fra Hilton, Lars Lyse fra Bolia og Mathias Holzmann fra Informal skal debattere digitaliseringens potentiale i hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Her vil Morten Resen blandt andet sørge for få bud på konkrete løsninger og anbefalinger til erhvervets virksomheder og de flere end 600 fremmødte deltagere.