Midt imellem de bakkede og snoede veje i Gudhjem ligger Jantzens Hotel i en historisk gulkalket bygning fra 1872. Med udsigt til Østersøen og Gudhjem havn fra halvdelen af hotellets værelser og en frodig klippehave i gården ligger hotellet i smukke bornholmske omgivelser.

Hotellet har valgt ikke at have TV på deres værelser for at sikre, at deres gæster får den fulde oplevelse og kommer helt ned i tempo, når de booker et ophold, siger direktør for Jantzens Hotel, Lars Funding.

”Oplevelsen hos os er med fokus på, at man skal lægge mobil, computer og TV lidt væk og så nyde omgivelserne og den afslapning. For når man er på sådan et smukt sted som Bornholm med den fantastiske natur, så synes vi, at man hellere skal bruge tiden på at sidde og kigge ud af vinduet eller gå nogle ture og nyde området,” siger direktør for Jantzen Hotel, Lars Funding.

For to år siden købte Lars Funding hotellet sammen med sin partner Jan Al-Erhayem. Her var første opgave, at den historiske bygning skulle gennemgå en større renovering. Her har hotellets 22 værelser fået en opgradering med blandt andet nye og bedre senge.

For Lars Funding og Jan Al-Erhayem var det vigtigt at bevare bygningens ånd og stil i renoveringen, og derfor er det musselmalede porcelæn til morgenmadsbordet stadigvæk i brug sammen med andre loppefund.

”Vi har prøvet at køre det i et meget skarpt design, som der var i 1870'erne, så vi har brugt mange grønne og beige farver og en del messing. Derudover har vi mange loppefund, hvor det er alt fra antikviteter, malerier og bornholmsk kunst, der går igen i indretningen,” uddyber Lars Funding.

Jantzens Hotel har valgt at melde sig ind i HORESTA, fordi det er vigtigt at være med i en organisation, som repræsenterer branchens interesser, og hvor der er mulighed for at få ny viden og inspiration til hoteldrift.

”Vi synes, det er vigtigt at være med i en organisation, som repræsenterer nogle fælles interesser, og hvor der er noget viden og udvikling, som vi kan bruge. Nu har vi lige været med til Hotel Insights i København, som gav en masse indsigt i forhold til trends for branchen,” siger Lars Funding.

Udsigten over Gudhjem Havn

Udsigten over Gudhjem Havn

Værelserne på Jantzens Hotel er blevet opgraderet

Værelserne på Jantzens Hotel er blevet opgraderet

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind