HORESTA har sammen med Norion og Food Organisation of Danmark afdækket best practice for trivsel og godt arbejdsmiljø i branchen.
Projektet har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche. Via interviews og en bred BHW-undersøgelse, der er et værktøj udviklet af HORESTA, har danske restauranter været inviteret til at deltage i undersøgelsen.
Undersøgelsen bliver præsenteret fredag den 31. maj kl. 13.30 i Smagestuen på Madens Folkemøde, og du kan tilmelde dig med gratis adgang her: Mental Trivsel på Menuen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Glæde over nye overnatningstal
07-02-2025
-
Madværkstedet København bugner af inspirerende events
07-02-2025
-
Pincho Nation åbner kæmpe restaurant på stor grund i Vejle
07-02-2025
-
Milling Hotels overtager hotel i Vejle og skifter direktør
07-02-2025
-
Flere danskere foretrækker Danmark i vinterferien
07-02-2025
-
Topkok overtager driften af tre restauranter
07-02-2025
-
Derfor er Københavns Kommune magtesløs over for Airbnb-snyd
07-02-2025
-
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
07-02-2025