Antallet af gæster i Københavns Lufthavn er stigende – noget, som hotellerne i København vil kunne lukrere på. Det mener i hvert fald Peter Krogsgaard, der er chief commercial officer i CPH Lufthavn.

Og det stigende antal af gæster kan allerede mærkes til sommer, hvor lufthavnen regner med at have 9 millioner rejsende igennem. Til sammenligning var der 7,9 millioner sidste år. Væksten kommer på trods af, at lufthavnen efter corona mangler især de asiatiske gæster. Årsagen til det forklarer Peter Krogsgaard med, at det russiske luftrum skaber udfordringer for alle lufthavne i Europa.

Derudover ser de næste 10 år lyse ud med stor vækst i antal af gæster i CPH Lufthavn. Her peger Peter Krogsgaard på den høje beskæftigelse, og at Danmark er god til at markedsføre København som rejsedestination, hvor der er sikkert med gode gastronomioplevelser, hoteller i høj kvalitet og en serviceoplevelse på et højt niveau.

I videoen nedenfor og på vores hjemmeside  kan du se og høre Peter Krogsgaard uddybe sine pointer.

Stort dansk cykelløb faldet på plads

Partnerne bag det danske World Tour-cykelløb har mandag lanceret konceptet og ruten bag løbet. I turistbranchen glæder man sig over værdien, som det store cykelløb vil generere.

Ny strategi skal trække turister til sydfynsk by

Hvis det står til foreningen Svendborg Event, skal Svendborg fylde mere i dansk turisme i fremtiden. Foreningen står bag en strategi, som blandt skal etablere byen som Det Sydfynske Øhavs hovedstad.

Log ind