Ida Bekker Poulsen, der er udlært receptionist, har vundet DA’s Uddannelsespris, som siden 2022 er blevet uddelt af Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfond.

Til daglig er Ida Bekker Poulsen receptionist hos The Square Hotel og skal repræsentere Danmark ved WorldSkills 2024 i Lyon og ved EuroSkills 2025 i Herning. I sin ansøgning lagde Ida Bekker Poulsen vægt på, at hun ønsker at dygtiggøre sig ved deltagelse til WorldSkills 2024 i Lyon, EuroSkills 2025 i Herning samt til en inspirationstur til hotelskolen i Schweiz.

For udover hæderen følger der med prisen økonomisk støtte til videreuddannelse, kompetenceudvikling og dygtiggørelse. Her kan ansøgerne til prisen søge støtte til udgifter i forbindelse med fx Skills eller andre fagkonkurrencer i både Danmark og udlandet.

For at få økonomisk støtte fra Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfond gælder overordnet tre krav:

  • Ansøgeren skal indgå i et ansættelsesforhold hos en virksomhed, f.eks. som lærling/elev, eller være ansat med en afsluttet erhvervsuddannelse
  • Ansøgeren skal have relevant erhvervserfaring (for eksempel gennem en læreplads)
  • Ansøgere, der alene har en gymnasieuddannelse, eller er i gang med en videregående uddannelse kan ikke modtage støtte

Tidligere har receptionistelev Helene Nolsøe fra Himmerland Resort og tjenerelev Amalie Druekær Rasmussen fra Restaurant Støvlet Katrines Hus modtaget DA’s Uddannelsespris.

Kursus: Støtte til efter– og videreuddannelse

Kl. 09.30 - 12.00.

HORESTA inviterer til kursus i de økonomiske støtte muligheder, som eksisterer både offentligt og i overenskomsten mellem 3F/HORESTA i forhold til efter- og videreuddannelse.

Log ind