Der har aldrig været mere fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet, end der er nu. Fokus på hvordan man skaber en god, stærk og motiverende arbejdskultur, som både tiltrækker og fastholder medarbejdere.

Den store interesse for at skabe bedre arbejdspladser var meget tydelig allerede, da HORESTA for to år siden holdt en arbejdsmiljøkonference. Her dukkede over 100 deltagere op.

Nu gentager vi succesen og inviterer alle fra branchen til endnu en arbejdsmiljøkonference.

Denne gang den 30. september 2024, kl. 9.30-14.30

På konferencen får I som ledere og medarbejdere værktøjer, som I kan anvende i dagligdagen til at gøre branchen endnu mere attraktiv at arbejde i.

I løbet af dagen præsenterer vi blandt andet best practices fra analysen ”Mental trivsel på menuen”, som vi har lavet i samarbejde med FOOD og Norion.

Konference vil i år foregå på CodeNode i København.

Er du interesseret i at deltage? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Efter sommerferien sender vi et mere detaljeret program.

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind