MCH Messecenter Herning var fyldt med glade folk fra branchen, da vi afholdte den 11. HORESTA Årsdag. Dagen blev sparket i gang med et åbningsshow af Claus Reiss, der med sin sækkepibe satte scenen for resten af dagen. Du kan se eller gense selve åbningsshowet lige her.

Artiklen fortsætter efter videoen

Programmet var under kyndig styring af Karin Cruz Forsstrøm, der bød Eva Steensig, Mikkel Severin, Nicolaj Molkte-Leth, Ditte Darko og et panel af fem unge mennesker velkommen på scenen. Tusind tak for det store engagement og inspirerende oplæg til alle speakere og paneldeltagere!

Og tak til MCH Messecenter Herning for at skabe nogle helt utrolige rammer og gøre årsdagen til noget helt specielt!

I denne video får du højdepunkterne for dagen – vi glæder os allerede til næste år!

Video: Unge medarbejdere kræver anderledes ledelse

Der er mange unge medarbejdere i branchen, og de kan have nogle meget anderledes forventninger til arbejdsmarkedet end andre generationer. Se her, hvordan du som leder giver de unge mennesker de bedste forudsætninger.

HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik

Forbuddet mod udeservering efter klokken 22 spøger stadig i København. Den 4. december stemmer politikerne om forslaget, som har fanget offentlighedens interesse, men brancheorganisationen HORESTA mener, at der er tale om symbolpolitik.

Log ind