Selvom udeservering ikke længere er på alles læber og sagen synes afsluttet, lever forslaget om at lukke udeserveringen i København klokken 22.00 i bedste velgående.

Det er stadig uvist, hvilken model for udeserveringen i København, som Borgerrepræsentationen kommer til at vedtage. Der er blandt andet blevet stillet et forslag i Teknik- og Miljøudvalget om, at udeserveringen skal lukke klokken 22.00 fra søndag til torsdag i Middelalderbyen og på Indre Nørrebro.

Det var Jeppe Møller-Herskind på TV 2 Kosmopol for at tale om, og her gjorde han opmærksom på, at det vil få katastrofale konsekvenser for vores dynamiske hovedstad, hvis forslaget vedtages. En af årsagerne til, at så mange turister netop vælger at besøge Middelalderbyen er det vibrerende byliv og den store koncentration af restauranter og den gode stemning.

Ét af problemerne med den begrænsede udeservering er, at København ikke vil kunne konkurrere med omkringliggende storbyer, hvis beboere og besøgende ikke har mulighed for at spise ude eller nye deres drikkevarer i sommervarmen efter 22:00.

Derfor slipper HORESTA ikke tøjlerne, men sætter sejl for at bevare en levende by til glæde for både beboere og besøgende.

Log ind