HORESTAs Safe to Visit-vejledning er virksomhedernes guide til alle gældende restriktioner og retningslinjer. Organisationen lancerede guiden i forbindelse med genåbningen af restauranterhvervet, og der har været stor opbakning på tværs af hotel-, restaurant- og turismevirksomhederne.
Og nu bliver guiden også brugt som en del af markedsføringen af landet. Både Wonderful Copenhagen og VisitDenmark har nemlig taget mærket og vejledningen til sig.
Som en del af Safe to Visit har HORESTA også lavet et e-learning-program i samarbejde med Barma. Næsten 500 virksomheder har tilmeldt sig og knap 3.000 medarbejdere har gennemført onlinekurset.
”Der har altid været en stor fokus på høj hygiejne i erhvervet, men meget naturligt opstår der mange spørgsmål under en krise, som den vi står midt i nu. Der har erhvervet taget rigtig godt imod vores Safe to Visit-initiativ, og vi glæder os over, at markedsføringsorganisationerne også kan se værdien i mærkningen til deres arbejde,” fortæller Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA.
Hun tilføjer desuden, at HORESTAs svenske søsterorganisation har adopteret ordningen, så det nu også er at finde på hoteller og restauranter på den anden side af broen.
Tine Skriver tilføjer, at organisationen fortsætter med at opdatere vejledningen, hver gang der er ændringer fra myndighederne.
”Vi har en vejledning, som nu er blevet en del af hverdagen hos rigtig mange virksomheder, og hertil kommer vores gennemtestede e-learning-program. Vi vil fortsætte med at udvikle på indholdet, så vi stiller vores medlemmer allerbedst i kampen mod corona,” siger Tine Skriver.
Medlemmer af HORESTA kan hente materialet her.
Medlemmer er velkomne til at sende billeder af, hvordan de bruger Safe to Visit i deres virksomheder til pbo@horesta.dk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024