Sponsorer 2017 - horesta-aarsdag.dk

HORESTA

ÅRSDAG 2017

HORESTA ÅRSDAG

over 400
deltog i 2017

HORESTA årsdag 2017 sponsorer

Vi er glade for at kunne præsentere vores sponserer til HORESTA årsdag 2017.

Nets Merchant Services – den del af Nets som leverer betalingsløsninger i Norden og Baltikum
Merchant Services er en forretningsenhed inden for Nets, der står for betalingsløsninger og -tjenester i alle kanaler, og har det bredeste udvalg af internationale betalingskort.

Vi leverer betalingsløsninger for kortbetalinger i butikker og webshops og vi leverer mobile betalingsløsninger. Vi giver dig mulighed for at modtage kortbetalinger med Visa, MasterCard, JCB, Union Pay og Dankort. Vi har mere end 300.000 kunder i Norden – alt fra små og mellemstore virksomheder til store internationale kæder.

SAMHANDEL er en frivillig indkøbsforening, som har til formål at opnå øget indtjening og reduceret tidsforbrug til alle deres medlemmer ved at arbejde ensartet og effektivt under indkøb. Foreningens mere end 290 medlemmer er medejere, og SAMHANDEL gennemfakturerer for 600 mio. kroner årligt.

OnlinePos
OnlinePOS A/S blev stiftet i 2010 med målet om at udvikle et unikt POS system til den danske restaurationsbranche.

I dag omfatter kundegrundlaget flere af Danmarks største restaurationskæder og en lang række events og festivaler.
OnlinePOS leverer et udbygget kassesystem, hvor brugerfladen er holdt simpel og intuitiv.
I Backoffice kan man let tilgå statistik på salg, styre lageret og administrere medarbejdere. Det hele kan sættes op til individuelle behov. Systemet sikrer desuden nem bogføring og integration til økonomisystem, vagtplan mv.

OnlinePOS har netop lanceret OnlinePOS Take Away, som er et fuldt integreret system til kasseterminalen. Betalinger fra hjemmesiden oprettes direkte på kassen, hvor man har overblik over alle ordrer, kan styre priser, varer, kategorier og afstemme med køkkenet.

OnlinePOS har hovedsæde i Randers samt salg og service afdeling i København. Virksomheden har desuden et norsk selskab.

Læs mere på www.onlinepos.dk og mød os på Årsdagen.

Vi glæder os meget til at møde dig på GearTeam’s stand, hvor vi I år har vi valgt at fokusere på 3 produkter:

WES+
Trådløs branddetekterings- og evakueringsanlæg der kan beskyttelse alle objekter, kældre, tilbygninger, event-telte og andet hvor stationære ABA anlæg ikke er egnet.

Hydramist
Mobile og stationære højtryksvandtåge anlæg der kan bruges hvor brandfaren er særlig stor. Jeres køkken er et oplagt emne, et Hydramist anlæg slukker friturebrand med vand!!! Fordelene er mange, eksempelvis at køkkenet er klar til drift 1 time efter brand.

GearTeam Skum Slukker
Skumslukker (ABF slukker) kan bruges ved snart sagt alle brande, selv friture brand. Brug skumslukkeren som universal slukker, så er du sikker på at personalet agerer rigtigt når de skal slukke en brand.

Vi er specialister i brandforbyggelse, så kom ind på vores stand og få en snak om sikkerhed.
Vi glæder os til at se dig.

GO Mobile leverer igen i år HORESTA appen til HORESTA Årsdag
Tilbyder din konferencevirksomhed en digital kommunikation (læs: konferenceapp) til jeres kunder?
Hvis ikke, tænker du måske “Næ, det gør vi ikke og hvad skal vi egentlig med sådan een?! Vi har vores website, vores printer og det er i det hele taget ikke vores opgave. Det er jo kundens opgave…”

I tråd med AV udstyr, catering og kaffen, så er digitale værktøjer også et konkurrenceparameter for din virksomhed i kampen om at tiltrække nye og fastholde de eksisterende kunder. Dine kunder har jo en masse deltagere, som glæder sig til at opleve både indhold og faciliteter. Så hvorfor ikke også som en del af en konferencepakke, tilbyde en digital løsning? Mød os på HORESTA Årsdag – download app’en og se/prøv vores app-løsning!

GoCharge A/S er et innovativt selskab – som tilbyder Commercielle Ladestationer til Mobil/Tablets/PC.

Perfekt til Hotel, Restaurant og Konferencecentre.

En snarlig forventet udbudt service – der feks. går hånd i hånd med at alle betalinger kan foretages direkte fra gæsternes smartdevices.

Så byd fremtiden velkommen og servicér Jeres gæster med en gratis opladning til deres mobiler og tablets – Sæt dem strategiske steder, mens I promoverer info og tilbud på Ladestationens Infoskærm.

Kort sagt : Sørg for Jeres gæster lader op – mens de oplader :o)Stor eller lille – vi tilbyder unikke skræddersyede løsninger til ethvert behov.

Ring : 76 70 80 80 Besøg : www.go-charge.dk Mail til : sales@go-charge.dk

#Staycharged #Stayconnected  #Stayyou