Speakers 2017 - horesta-aarsdag.dk

HORESTA

ÅRSDAG 2017

HORESTA ÅRSDAG

over 400
deltog i 2017

Speakers 2017

Læs her en nærmere præsentation af de mange spændende speakers som var med på HORESTA Årsdag 2017.

Brian Mikkelsen

Erhvervsminister, Det Konservative Folkeparti

Brian Mikkelsen er Danmarks Erhvervsminister, og han er dermed også ansvarlig for en stor del af de rammevilkår, som landets restauranter, hoteller og turismevirksomheder arbejder under. Brian Mikkelsen er medlem af Det Konservative Folkeparti, og han har siddet i Folketinget siden 1994. Tidligere har Brian Mikkelsen også besiddet poster som økonomi- og erhvervsminister, justitsminister og kulturminister.

 

            

André Wiringa

CXO, Solutions Unlimited, Holland

André Wiringa er Managing Partner hos Performance Solutions, som blandt andet har kontorer Amsterdam, Dubai, San Francisco og Singapore. Her rådgiver han virksomheder i forandringsledelse, engagement og customer experience. Desuden har han skrevet bogen ’Reverse Journey’, som handler om at gøre medarbejdere og kunder til fans. Denne filosofi har han brugt til at rådgive store hotelkæder, flyselskaber, IKEA og mange flere.

 

Klik her for at se video

Marco Nussbaum

CEO & stifter, Prizeotel, Tyskland

Marco Nussbaum, CEO og stifter af den succesrige tyske hotelkæde Prizeotels. Kendt i Tyskland som „der kontrollierte Regelbrecher“ – den kontrollerede regelbryder. På bare syv år er det lykkedes ham at bygge Prizeotel op som en anerkendt og anderledes budgethotelkæde med fokus på design, kunst og musik. Og modtaget prisen som branchens bedste arbejdsplads. På HORESTA Årsdag 2017 indviede Marco os i sin forretningsstrategi, nytænkning og forandringsvilje.

Morten Resen

CEO, GoLittle

Morten Resen er journalist, tidligere TV- og radiovært på bl.a. Go’ morgen Danmark, Strax m.m., foredragsholder og i dag stifter af app-virksomheden GoLittle, der udvikler apps til børnefamilier. Senest har Morten Resen lavet sin egen podcast, hvor alle kan følge opbygningen af GoLittle fra en idé på et stykke papir til.. hvem ved?

 

Klik her for at se video

Joachim Knudsen

CEO, McDonald’s Danmark

Joachim Knudsen kom til McDonald’s Danmark som marketingdirektør i 2014. I 2015 blev denne stilling udskiftet med en titel som CEO i den danske del af restaurantkæden. Inden han kom til McDonald’s havde han arbejdet for Carlsbergs marketingafdeling i forskellige roller.

 

Klik her for at se video

Henrik Engelund

Ejer og Adm. Direktør, Core:Workers

Henrik er uddannet cand.comm., tidligere HR-konsulent hos Danfoss og startede coreworkers i 1994. Henrik anses som den førende danske ekspert inden for employer branding og har gennem mange år holdt en lang række foredrag om emnet og udgivet bogen “Employer branding som disciplin”.

Louise Bjerre

Youtuber og Influencer

Louise Bjerre er en såkaldt ’influencer’, som lever af at dele indhold på sociale medier. Hun oprettede sin YouTube-kanal i 2013, og i dag har den flere end 150.000 følgere. Desuden har Louise Bjerre lagt flere end 1.000 billeder på sin Instagram-konto, der er fulgt af 204.000. Louise Bjerre arbejder sammen med virksomheder om markedsføring via sociale medier, hvor hun deler sponsoreret indhold, der er i øjenhøjde med hendes mange følgere. På hendes sociale medier har hun bl.a. samarbejdet med Jensens Bøfhus og Sony, og på YouTube og Instagram kan man følge hendes professionelle optrædener på TV og med foredrag. Følgerne får dog også indblik i, hvordan hun bruger sin fritid.

 

Klik her for at se video

Simone Wulff

Youtuber og Influencer

Simone Wulff lever af at lave videoer til YouTube og lægge indhold på Instagram. Og det har hun stor succes med. Faktisk har Simone Wulff 154.000 følgere på Instagram og 111.000 abonnenter på YouTube. Via sine sociale medier har hun blandt andet arbejdet sammen med Faxe Kondi, Garnier, Sephora, HP og mange flere. På Instagram og YouTube deler hun sine oplevelser med alt fra tøj og make-up til cafebesøg, rejser og oplevelser.Sammenlagt har hendes videoer på YouTube været vist 11,6 mio. gange på platformen.

 

Morten Nordstrøm

Photographer, Influencer and Social Media Consultant

Sociale medier spiller en stadigt større rolle i alle virksomheders kommunikation, men det kan være ressourcekrævende at finde ud af, hvilke platforme man skal bruge og hvordan. Social medie-ekspert Morten Nordstrøm peger de vigtigste platforme ud og deler gennem inspirerende cases sine bedste tips og tricks til, hvordan man får succes med de sociale medier. Han vil særligt fokusere på influencer marketing, da det er et nyt marked i eksplosiv udvikling, blandt andet inden for hotel- og restauranterhvervet.

Peter Poulsen

Executive President, HR and CSR, Dansk Supermarked Group

Peter Poulsen har mange års erfaring med employer branding. Siden 2013 som øverste HR-ansvarlige i Dansk Supermarked Group og før det som HR-chef i Maerks Line med ansvar for den nordatlantiske region. Udover erfaring fra Dansk Supermarked Group og A.P.Møller-Maersk har Peter Poulsen en erhvervs-Ph.D. omhandlende organisationsforandringer på LEGO og en Master i Organisation og Ledelse, begge to fra Aalborg Universitet.

Katia K. Østergaard

Adm. Direktør, HORESTA

Katia K. Østergaard er administrerende direktør i HORESTA, hvor hun har varetaget de såvel politiske som overenskomstmæssige interesserne for medlemmerne i hotel- restaurant og turisterhvervet, siden tiltrædelsen i 2010. Katia, som er uddannet advokat, er opvokset i hotelbranchen og har beskæftiget sig med servicebranchen stort set hele hendes liv. Hun er desuden bestyrelsesmedlem i PensionDanmark, HFF Finansieringsfond og Cph Film Fund og indgår i nomineringskomiteén til udpegning af Visit Denmarks bestyrelse. HORESTAs direktør sidder endvidere i forretningudvalget i Dansk Arbejdsgiverforening og indgår tillige i en række internationale turismesamarbejdsfora. i 2017 var det femte gang Katia K. Østergaard kunne byde velkommen til HORESTA Årsdag.

 

Klik her for at se video

Jens Zimmer Christensen

Formand, HORESTA

Jens Zimmer Christensen har været formand for HORESTA i otte år og bestrider ud over formandsposten en lang række tillidshverv, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Dansk Arbejdsgiverforening og den europæiske hotelorganisation, HOTREC. Desuden er han bestyrelsesmedlem i en række fonde og udpeget til sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten. Ved årsskiftet overtager han endvidere formandsposten i den europæiske hotelklassifikation, Hotel Stars Union. Hvert år står Jens Zimmer Christensen for overrækkelsen af MARIA-prisen på HORESTAs årsdag, som tildeles en person, der har gjort noget særligt for at skabe international opmærksomhed om Danmark.