Dansk gastronomi sikrede sig endnu en international triumf, da de bedste danske kokke- og tjenerelever fredag og lørdag deltog ved de nordiske mesterskaber. Her blev det guld for de danske tjenerelever, mens kokkeeleverne kan rejse hjem fra Finland med sølvmedaljer om halsen.
”Det er en fantastisk flot præstation af vores elever. Dansk gastronomi har nu i to årtier hørt til i den absolutte verdenselite. Fantastisk at næste generation er klar til at tage over”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss.
Jacob Urth og Kasper Andersen vandt guld i konkurrencen for tjenerelever. Jacob er elev på Restaurant Alimentum i Aalborg og Kasper på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter ved Silkeborg. Begge er elever på College360.
De danske kokkelever, Magnus Lund fra Treetop i Vejle og Marcus Mihaly Szöts fra Falsled Kro på Fyn, vandt sølvmedaljer. De to er elever på Kold College.
De to kokkeelevers præstation var særlig, fordi Marcus først i sidste øjeblik blev indkaldt som reserve for Magnus Kokkendoff Ravnbo, der var blevet syg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kurhotel Skodsborg leverer fremgang og overskud
21-05-2024
-
Nyt stort hotel på vej i Odense
21-05-2024
-
Verdenspremiere på ny AI-turistservice ved Vesterhavet
21-05-2024
-
Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet
21-05-2024
-
Får plads ved bordet: Campingpladsejer skal være med til at udvikle jysk destination
21-05-2024
-
MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954
21-05-2024
-
Søskendepar køber kitsch byhotel
21-05-2024